ARANJAMENTE FESTIVE PENTRU MASA DE PASTE! CARE MASA ESTE CEA MAI FRUMOASA?

12:03

     Inspiratie pentru aranjamentul festiv al mesei de Paste. Care v-a sarit in ochi?      Sarbatoarea Pastelui bate la usa si multe dintre noi ne uitam deja dupa decoratiuni pentru aceasta sarbatoare. Ca totul sa fie perfect, este nevoie de cateva idei care sa poata fi combinate superb pentru masa de Pasti. Mai intai de toate trebuie sa ne gandim care culori vor fi pe masa de Paste principale, si care complementare. Va ofer cateva idei care pot sa va ajute atunci cind planificati aranjamentul mesei de Paste.      Sa incepem cu aranjamentul clasic care nu dezamageste niciodata si care nu implica achizitii speciale. Este de ajuns o fata de masa alba festiva, cateva flori galbene si oua vopsite in culorile dorite. Atmosfera o formeaza lumanarile si paharele inalte cu picior.

     Paștele este vesel, deci putem adopta un aranjament la fel. Benzile in tonuri de roz și violet transmit un aer proaspat, oarecum neconvențional, dar în combinație cu accesoriile tipice Paștelui masa capata un aer festiv.
     Verdele si galbenul sunt culorile primaverii. Nu gresim cu nimic daca le alegem, o fata de masa intr-o nuanta pronuntata si masa  va primi un "look" primavaratic.
     Desi albul, nu este culoarea primaverii, arata curat si ingrijit. Putem sa il alegem ca si culoare de baza a aranjamentului impreuna cu alte tonuri de culoare, de exemplu galben. Buchetul frumos de lalele confera mesei un aer festiv.
     In cele din urma buline si culoare. Din nou, un aranjament vesel si jucaus. Combinatia albastru-verde reimprospateaza aceasta sarbatoare, trebuie doar sa dam frau liber imaginatiei.
     In continuare va las alte cateva idei de decorare a mesei, cat si a locuintei. Sper sa va placa!
    Sursa fotografiilor: SHUTTERSTOCK
     Paste fericit!      Nico

You Might Also Like

0 comentarii

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Flickr Images